| "En komik fıkra" yarışması | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mavi Moderatör
İLeti : 54 Altın : 58 0 Kayıt tarihi : 28/11/12 Yaş : 35 Nerden : Germany
| Konu: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:29 am | |
| "En komik fıkra" yarışması Herkese başarılar. başlayalım : )
Temel ve Kraliçe Elizabeth
Temel Istanbul a gelmis, yürüyormus.Bu arada 5 dakikada bir top atislari duyulmaktaymis. Merak edip sormus. Hemserim bu top atislari neyin nesi? diye. Kraliçe Elizabeth in gelmesi sebebiyle top atisi yapildigi anlatilmis. Aradan yarim saatgeçmis ve top atislari halen sürmekteymis. Temel yine sormus bir baskasina Bu top atislari neden? diye. Ayni cevabi alinca söylenmis: Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be! | |
|
| |
gececi Yeni Üye
İLeti : 40 Altın : 56 0 Kayıt tarihi : 29/11/12 Nerden : Rize,Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:33 am | |
| Boşanma davasında kadın,hakime talebini gerekçesi ile acıklamış:sayın hakim cocugun bende kalmasını istiyorum.çünkü onu dokuz ay karnımda taşıdım... hakim kocaya sorar. karınızı duydunuz.bir diyeceğiniz var mı? adam tabi demiş ve anlatmış. sayın hakim,farzedelim ki canınız bi kutu soğuk kola istedi.makinaya para attınız ve kola geldi.şimdi bu kola makinanınmıdır yoksa parayı deliğe atanınmıdır.hakim sekretere dönmüş yaz kızım demiş , cocuk babada kalacak. | |
|
| |
Mavi Moderatör
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:35 am | |
| Cenaze Arabasıyla Kız Tavlamaya Çalışan Adam ; + Pişşt Fıstık Gel Seni Gezdireyim - Bu Arabayla Mı ? + Millet Buna Binmek İçin Ölüyor Beee : )))) | |
|
| |
Mavi Moderatör
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:36 am | |
| - Geculik demiş ki:
- Boşanma
davasında kadın,hakime talebini gerekçesi ile acıklamış:sayın hakim cocugun bende kalmasını istiyorum.çünkü onu dokuz ay karnımda taşıdım... hakim kocaya sorar. karınızı duydunuz.bir diyeceğiniz var mı? adam tabi demiş ve anlatmış. sayın hakim,farzedelim ki canınız bi kutu soğuk kola istedi.makinaya para attınız ve kola geldi.şimdi bu kola makinanınmıdır yoksa parayı deliğe atanınmıdır.hakim sekretere dönmüş yaz kızım demiş , cocuk babada kalacak. hahahahaha : )))) | |
|
| |
gececi Yeni Üye
İLeti : 40 Altın : 56 0 Kayıt tarihi : 29/11/12 Nerden : Rize,Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:37 am | |
| - Mavi demiş ki:
- Cenaze Arabasıyla Kız Tavlamaya Çalışan Adam ;
+ Pişşt Fıstık Gel Seni Gezdireyim - Bu Arabayla Mı ? + Millet Buna Binmek İçin Ölüyor Beee : )))) Bak Bu iyiydi (: | |
|
| |
Mavi Moderatör
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:39 am | |
| - Geculik demiş ki:
- Mavi demiş ki:
- Cenaze Arabasıyla Kız Tavlamaya Çalışan Adam ;
+ Pişşt Fıstık Gel Seni Gezdireyim - Bu Arabayla Mı ? + Millet Buna Binmek İçin Ölüyor Beee : )))) Bak Bu iyiydi (: : ))) | |
|
| |
aSi Süper Moderatör
İLeti : 104 Altın : 226 0 Kayıt tarihi : 28/11/12 Nerden : Adana,Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:46 am | |
| Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…
- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.
- Ben sana bir şey sormak istiyorum…
- Söyle…
- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.
- Hıııım… Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım…
- Dinliyorum.
- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.
- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?
- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinlikle yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!.. : ) | |
|
| |
aSi Süper Moderatör
İLeti : 104 Altın : 226 0 Kayıt tarihi : 28/11/12 Nerden : Adana,Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:47 am | |
| - Mavi demiş ki:
- Geculik demiş ki:
- Boşanma
davasında kadın,hakime talebini gerekçesi ile acıklamış:sayın hakim cocugun bende kalmasını istiyorum.çünkü onu dokuz ay karnımda taşıdım... hakim kocaya sorar. karınızı duydunuz.bir diyeceğiniz var mı? adam tabi demiş ve anlatmış. sayın hakim,farzedelim ki canınız bi kutu soğuk kola istedi.makinaya para attınız ve kola geldi.şimdi bu kola makinanınmıdır yoksa parayı deliğe atanınmıdır.hakim sekretere dönmüş yaz kızım demiş , cocuk babada kalacak. hahahahaha : )))) ahahah fıkraya bak : ) | |
|
| |
hasan Foruma Isınıyor
İLeti : 51 Altın : 55 0 Kayıt tarihi : 29/11/12 Yaş : 28 Nerden : İzmir,Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 3:49 am | |
| İki sarışın yolda yürürken yerde bir makyaj aynası gözlerine ilişir. ilk sarışın kapağını açar ve bakar : - Resimdeki yüz bana çok tanıdık geldi şekerim... der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden çekistirir ve şöyle der: - Tabii ki tanıdık gelecek salak, bu benim... | |
|
| |
özge Yeni Üye
İLeti : 4 Altın : 8 0 Kayıt tarihi : 29/11/12 Yaş : 30 Nerden : Turkey
| Konu: Geri: "En komik fıkra" yarışması Perş. Kas. 29, 2012 4:15 am | |
| Tarihte ilk kez bir şehre ayna gitmiş... -Adamın biri aynayı görüp eline almış. Daha önce hiç görmediği için, ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini. -Adam:- Ey gidi gardaşımm. Seni bi daha görmek nasipte varmış! -Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine -Karısı bakmış adam bişeye sarılıp uyuyor.aynaya bakmış bir kadın allah belanızı vireee. -Bu karıda kim. Bi bokada benzese diyerek feryat figan evden çıkar kadı efendiye gider. -Kadın; 'Kadı efendi adam beni bu çirkin karıyla aldattı'. -Kadı aynaya bakar ve şöyle der: -Yav bu karıdan çok gavata benziir. )))) | |
|
| |
| "En komik fıkra" yarışması | |
|